Θανάσης Νάσκαρης
Creative Director
COMEDY LAB

Ο Θανάσης Νάσκαρης ξεκίνησε ως γραφίστας αλλά σύντομα τον κέρδισε η κινούμενη εικόνα. Το 1999 συνίδρυσε την Illusive Imaging, μία από τους πρωτοπόρους στο 3D animation και Visual Effects στην Ελλάδα, υπεύθυνη για TV ads, τίτλους σειρών και Visual Effects ταινιών.

 

Το 2002 σκηνοθέτησε την μικρού μήκους ταινία “Προς τη Νίκη” με την οποία κέρδισε 5 βραβεία στο Φεστιβά Δράμας.

 

Στην τηλεόραση σκηνοθέτησε τα “Σκερτσάκια” στον ΑΝΤ1, “Σφηνάκια” στον Alpha, “Μάχη των Φύλων” στον Alpha, ενώ με την Illusive Imaging παρήγαγε 9 επεισόδια της σειράς κινουμένων σχεδίων “Από άλλο Ανέκδοτο” για τον Alpha.

 

Το 2011 συνίδρυσε το ComedyLab, το πρώτο Υoutube κανάλι/site με πρωτότυπο περιεχόμενο στην Ελλάδα. Σύντομα έγινε Νο 1 comedy κανάλι στην Ελλάδα, και χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο για να ανακαλύψει/προωθήσει την επόμενη γενιά νέων κωμικών μέσα από ετήσιους διαγωνισμούς νέων ταλέντων.

 

Το ComedyLab ως Multi Channel Network συνεχίζει να είναι Νο1 στην κωμωδία, δημιουργεί συνέχεια νέες ιδέες, συνεργάζεται με τα Brands για αποτελεσματική επικοινωνία, και ετοιμάζεται για το μέλλον.

 

Ο Θανάσης Νάσκαρης ειναι Creative Director του ComedyLab και δουλεύει στο σενάριο της πρώτης Ελληνικής ταινίας με Youtube Stars.

SOCIAL EXPERIENCE FORUM

contact@socialexperienceforum.gr

Developed in Dreamlabtech & 360MTS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.