Ελένη Σαββίδου
Social Media Manager
LIDL

Η Ελένη εργάζεται για τη Lidl Hellas από το 2013. Ξεκινώντας από τον Τομέα Αγορών, όπου εργάστηκε για έναν χρόνο στο Τμήμα Σήμανσης και Μετάφρασης, είχε την ευκαιρία να αποκτήσει μια πρώτη επαφή με τον δυναμικό, πολύπλευρο και γοητευτικό χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων.

 

Στη συνέχεια μετακινήθηκε εσωτερικά στον Τομέα Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Social Media όπου μετά από διάστημα ενός χρόνου της ανατέθηκε το Τμήμα Social Media.

 

Σήμερα είναι υπεύθυνη για την παρουσία της Lidl Hellas και της Lidl Cyprus στα μεγαλύτερα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν οι δύο εταιρίες, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής για Facebook, Instagram και Twitter καθώς και για το κομμάτι του Influencer Marketing.

 

Τα δύο τελευταία χρόνια παρέλαβε για λογαριασμό της Lidl Hellas διάφορα βραβεία για τη δράση της εταιρίας στα κοινωνικά δίκτυα τόσο στα Social Media Awards όσο και Σελφ Σέρβις Awards.

 

Είναι κάτοχος ΜΑ in Marketing, Advertising & PR του University of Sheffield, BA του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και του Professional Diploma in Digital & Social Media της Knowcrunch.

SOCIAL EXPERIENCE FORUM

contact@socialexperienceforum.gr

Developed in Dreamlabtech & 360MTS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.